Luna aceasta ai 200€ extra reducere la orice mașină. Descoperă ofertele aici!

Credit auto

Pe lângă metodele tradiționale de plată, respectiv numerar și transfer bancar, îți punem la dispoziție și posibilitatea achiziționării unei mașini din parcul nostru auto cu plata în rate.

Îți stăm la dispoziție pentru orice informație legată de creditare și îți oferim suport în vederea simulării, precum și în ceea ce privește documentația necesară pentru realizarea propriu-zisă a acestuia.

Principalele beneficii:

Cerințe minime:

Alte venituri acceptate: chirii, indemnizații copii, diurne, M.A.I., M.A.P.N., venituri din străinătate. Codebitorii sunt acceptați în cazul în care nu vă încadrați singur pt. credit. Aceștia nu trebuie să fie membri ai familiei.
*NOU! Sunt acceptate contractele de muncă din afara României, dacă sunt îndeplinite simultan următoarele condiții: vechime min. 6 luni la actualul angajator, traducere autorizată a contractului individual de muncă (neapărat pe perioadă nedeterminată), extras de cont pe ultimele 3 luni.

Află mai multe despre creditul auto la telefon sau Whatsapp0745 265 841. Poți consulta și secțiunea de întrebări frecvente.

Partenerii noștri:

Avem 3 variante, fiecare cu avantajele proprii: tbi bank, Mogo sau prin cardul de cumpărături Star BT.

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi!

Scrie-ne un mesaj!
1
Ai nevoie de ajutor?
Salutare!
Scrie-ne un mesaj și îți răspundem în cel mai scurt timp.